Copyright 2024 - Klassisk smisk, modern värdegrund

Borstar

Dominerar tillsammans med träpaddeln amerikansk smisktradition. När riktigt hår bestraffning ska delas ut så har borsten en stor fördel över rotting och paddel. Den är såpass liten och behändig att den kan användas medan den som ska smiskas ligger över knäet, vilket gör att smiskaren kan hålla fast den som ska bestraffas. Snabb takt + hård yta i kombination med fasthållning resulterar i en plågsam effekt. För att göra smisket extra pinsamt så kan det vara passande att använda flickans egen borste(om man nu smiskar en sådan).

Olika typer, utöver den klassiska hårborsten, inkluderar badborstar, klädesborstar, trädgårdsborstar och skoborstar.

Lite exempel:

Snäll plastborste:
Mer tänkt för mysigt smisk än bestraffning. Låg vikt, hyfsat mjukt material och liten yta gör att den här inte känns särskilt mycket och är ett bra val för "prova-på" smisk eller som uppvärmning.

Liten skoborste:
Mindre träffyta och något lättare än den stränga borsten men annars lika effektiv. Ytan är dock platt, vilket får något mildare effekt än om den varit välvd. 

Paddelborste av plast:Stor yta och relativt mjuk, men lämpligt för relativt milda sessioner, utan att för den sakens skull vara "mesig".

Sträng skoborste av trä:

När smisket ska vara hårt och det finns risk för att den undergivne kommer att kämpa emot så är det här rätt verktyg. Den välvda ytan gör att effekten blir koncentrerad och materialet ger inte vika alls, vilket gör att mer energi överförs. Vänsterarmen håller fast den undergivnes armar bakom ryggen medan den högra håller borsten.

Badborstar

Längre handtag gör att den är mindre lämpad för smisk över knäet men fungerar däremot desto bättre där den undergivne böjer sig över någonting, eller står på alla fyra. Inte lika smärtsam som en träpaddel(på grund av dess relativt låga vikt), men den känns ändå en del. Betänk att borstar med en väldigt tunn mittsektion riskerar att brytas om man använder borsten för hårt. 

 

 

f t g m