Copyright 2024 - Klassisk smisk, modern värdegrund

Hjälpmedel och Övrigt

Hjälpmedel

Förutom verktygen att smiska med, så kan det ibland vara passande med lite hjälpmedel för att underlätta smiskandet eller för att få andra effekter.

Handbojor/rep:

Många anser att en den som ska smiskas inte behöver bindas fast för att ta emot sin aga, förutsatt att personen är duktig. Dock kan det ibland vara svårt att ligga still ibland och då kan det vara lämpligt att binda fast den smiskade. Man ska inte heller underskatta vikten av att variera sig och bindning kan vara ett utmärkt sätt att krydda sin session, trots att det kanske inte behövs.  För de som också praktiserar sex i samband med smisk kan bondage också vara en krydda på det planet. Handbojor av den typen som syns ovan passar bra om det handlar om lättare smisk eller sex, men när de verkligen ska tjäna ett praktiskt syfte så ska man använda mjukare saker att binda med annars riskerar man skador. Det finns utmärkta läderbojor till både händer och fötter som är mjuka nog att hålla fast den undergivne utan att skada honom/henne, som kan köpas exempelvis på bdsmshop.se. Det finns även riktiga polisbojor, om man har budget för dessa. 

Även utan bojor så kan man självklart bara använda rep, men kom ihåg att binda rätt är en konst i sig som man bör vara bekant med innan man börjar. Läs mer om bondage här eller sök på youtube efter "Two Knotty Boys".

 

Febertermometer (ändtarm)

Försök inte smiska någon med den här! Febertermometer är inte ett alltför vanligt element i klassisk smisk, men tillräckligt vanligt för att jag ska ta upp det här. För vissa så är känslan av att få febertermometer använd på sig, en högst pinsam och genant upplevelse. Vi som uppskattar den delen av smisk som är kopplat till genans, uppskattar ibland att använda en sådan här. Den här typen av penetration känns inte vidare mycket så upprepat föra in och ta ut den gör inte mycket nytta. Så är den typen av användning lockande så köp då hellre en mindre plugg eller dildo.Plugg (metall)

Lägg den som behöver lära sig en läxa i ödmjukhet, antingen över knäet eller på mage/alla fyra på en säng. Stick därefter in den i rumpan(glidmedel kan behövas i vissa fall) och låt personen stå och skämmas ett tag. Kombinera med skamvrån vid behov.

 

Ingefära

Genom att skära ut en kilformad bit ingefärarot och sticka in den i rumpan på någon som ska bestraffas, så kan en bestraffning göras mer plågsam utan att använda mer/hårdare smisk. Detta kallas även för "figging". Kombinera med rotting eller annat tunt redskap. Roten känns mer när den undergivne spänner skinkorna (som är en naturlig reaktion på att få smisk), vilket gör att den på ett utmärkt sätt komplettera vanlig aga. Vissa sorters tandkräm kan också användas på liknande sätt. Oavsett vilken ni använder så gör ett allergitest först.

 

Figging Exampel

 

Tvål

Om den smiskade inte kan prata ordentligt utan svär ofta så kan det vara lämpligt att använda lite tvål. Låt personen sträcka ut tungan och tvätta av den med tvål, varefter det kan vara lämpligt att låta personen stå i skamvrån ett slag innan han/hon får spotta ut tvålen. Se naturligtvis till att tvålen inte innehåller några farliga ämnen och att du inte använder samma tvål som du tvättar kroppen med.

Ärtor

Häll ut dessa(okokta, givetvis) på en yta med kanter som hindrar att ärtorna rinner över och låt den olydiga personen sitta på knä i dem utan kläder på. Alternativt kan ärtskålen sättas på en stol som den undergivne sätter sig på. Se till att ni inte gör detta allt för lång tid innan ni vet hur det känns, för det är lätt att underskatta smärtan om man inte provat själv.

Svarta boken

Här skriver antingen smiskaren eller den smiskade ner de hyss som den smiskade har hittat på. Boken behöver inte nödvändigtvis vara svart, men poängen är att det ska finnas ett dokument där man kan bokföra beteendet hos den smiskade. Hur boken utformas är upp till var och en, men ett förslag på format skulle vara något i stil med det här:

Datum Överträdelse Antal överträdelser Straff Verkställt
080125 Kaxighet mot smiskaren 1 Hårborste: 30 slag, Skamvrå: 15 minuter. 080201

 

 

 

 

Datum: När överträdelsen ägde rum.
Överträdelse: Vad överträdelsen bestod i. Bestäm i förväg vad som är straffbart och hur allvarligt varje överträdelse är.
Antal överträdelser: Hur många gånger har detta hänt tidigare? Bör påverka straffet, så att detta bli hårdare ju fler gånger samma ska händer.
Straff: Det som smiskaren bestämt att straffet ska bli.
Verkställt: Datum då bestraffningen verkställdes.

f t g m