Copyright 2024 - Klassisk smisk, modern värdegrund

På knä

Allmänt

 

Med hjälp av antingen en stol, säng eller någon annan kreativ möbel så går det bra att använda ställningen under sessionen, även om många kanske mest tänker på att den smiskade får sitta på knä i skamvrån efter smisket. Se till att möbeln står stadigt eftersom den smiskades hela vikt kommer att balanseras på den och till skillnad från under smisk över knäet så kommer tyngdpunkten nu att vara relativt hög, vilket ger sämre balans. Med rätt möbel(alltså en stabil sådan, exempelvis en soffa eller bredare fotpall) så passar det bra att den smiskade har händerna på huvudet under själva agan, vilket är bra ur disciplinsynpunkt. Ställningen är tämligen opraktisk när det gäller val av verktyg, men förskjutningen av maktbalans som den hjälper till att skapa kompenserar väl för denna nackdel. Det blir enklare att balansera om den smiskade har en stol med hög rygg, se bara till att stolen är stabil och ställ den gärna mot en vägg så att om den tippar framåt så kommer den inte långt.  

Huvudsyftet med ställningen, ur mitt perspektiv, är att öva och testa disciplin. Låt den smiskade vara naken, eller använd figging för att få till intressanta sessioner. 


Passande redskap: Ridpiska och slev passar bäst. Rotting och mattpiska fungerar hyfsat, men däremot är korta redskap obekväma att använda i längden.

 

Bondage

Undvik bondage under själva smisksessionen, åtminstone om den smiskade står på knä på någonting. På golvet eller en stor säng kan du bakbinda, men undvik att göra det när den smiskade riskerar att ramla. Se ställningen På alla fyra, för ytterligare alternativ.

Sex

På golvet blir det mest naturliga oralsex, men på en säng får man fler alternativ.

f t g m