Copyright 2024 - Klassisk smisk, modern värdegrund

Instruktionsfilm med information och exempel

Allmänt

Den smiskade får böja sig över ett passande föremål som ger honom/henne bra stöd att luta en del av sin vikt på. Relativt höga föremål, som en stol med hög rygg, gör att den smiskade böjer sig lite, medan lägre föremål som till exempel pallar gör att den smiskade måste böja sig långt fram.

Eftersom smiskaren inte har några större möjligheter att kontrollera den smiskades händer under smiskningen så är det lämpligt att den som tar emot agan först har blivit tuktad såpass mycket att han/hon lydigt står kvar i sin ställning. Att låta den smiskade böja sig hela vägen fram och nudda marken/hålla omkring anklarna brukar göra skinkorna extra känsliga.

Har ni lång tid på er så kan detta vara en bra ställning att öva disciplin med, exempelvis genom att sätta kravet att den smiskade ska ta ett visst antal slag utan uppehåll under vilka han/hon måste behålla ställningen. Praktiserar ni erotisk smisk så passar självklart ställningen utmärkt, då man kan övergå direkt från smisk till sex på ett snabbt och naturligt sätt.

Passande redskap: Att smiska länge stående med handen eller korta redskap kan lätt bli obekvämt för smiskaren, så använd helst lite längre redskap när ni använder den här ställningen.

Bondage

Det behövs något relativt tungt för att man ska kunna binda fast den smiskade konventionellt. Alternativt kan man använda något som den smiskade samtidigt står på, så att hens vikt hjälper till att hålla föremålet stilla. Ett löpband fungerar bra, då det är relativt tungt (vissa modeller är för lätta och lämpar sig sämre). Ett annat alternativ är att använda s.k benspridare eller binda på ett liknande sätt.

(C) Amazon.com 

 Sex

Övergång till sex bakifrån, alternativt sex med dildo, går smidigt och är den smiskade bunden så behöver denne inte släppas loss först.

 

 

f t g m