Copyright 2023 - Klassisk smisk, modern värdegrund

Över knäet

Allmänt

 

 

Video med instruktioner och information. Svenska och engelska.

Klassisk uppfostran är i mångas ögon synonymt med smisk över knäet. Parterna har konstant fysisk kontakt, vilket gör den här ställningen väldigt mysig och intim. Internationellt kallas ställningen praktiskt OTK, alltså Over The Knee och det är en förkortning som är värd att komma ihåg vid kontakt med smiskintresserade från andra länder.

Beroende på smiskarens längd i förhållande till stolen/soffan som smiskaren sitter på, så kommer vinkeln som hans knän bildar att variera. Hitta därför något att sitta på som bildar en så plan vinkel som möjligt, annars blir det jobbigt att hålla kvar den smiskade över knäet och han/hon riskerar att glida av. Om den som blir smiskad är lång så blir det enklare att hitta något att sitta på som är av lämplig höjd. Använd antingen en stol, en soffa eller en säng att sitta på. Om smisket kommer att ta lång tid så rekommenderar jag en soffa eller säng, eftersom den smiskade förmodligen kommer att få ont i armar och ben om han/hon tvingas ligga länge över knäet på en stol under en längre tid. Vill smiskaren att detta ska inträffa som en del av straffet så gör det naturligtvis ingenting, men är syftet att ni tillsammans ska bli upphetsade och njuta av upplevelsen på ett mer direkt sätt så ska det vara bekvämt att ligga över knäet. Tänk på att soffor kan göra att man får mer begränsat svängrum, då soffryggen kan komma ivägen. 

Passande redskap: Alla korta och lättkontrollerade redskap passar för den här ställningen. Använd alltså inte rotting, mattpiska, livrem eller långa ridspö.

Bondage

 Att binda den smiskades händer bakom ryggen är det mest självklara alternativet och gör man det så gör man en hand fri för smiskaren att stödja den smiskade. Det är dock inte riskfritt att bakbinda och det kommer att bli väldigt obekvämt efter en stund. Ett säkrare alternativ är att i förväg binda händerna fram, låta den smiskade inta ställningen och sedan låta repet gå runt stol/bordsbenet på sidan som den smiskades armar är närmast. Till sist binder man repet någonstans där den smiskade inte kommer åt knuten. 

Sex

Ställningen gör det enkelt att föra in dildo eller plugg, samt smeka könsorganet. Med den smiskande sittande så är övergången till konventionellt samlag också tämligen enkel. 

f t g m