Copyright 2023 - Klassisk smisk, modern värdegrund

På mage

Allmänt

 

 

Exempelvideo med information

Använd en säng, ett bastant köksbord(utan någon lampa ovanför och med något mjukt att ligga på), eller en soffa för det här ändamålet. Det viktigaste är att den smiskade kan sträcka ut sig fullt och ligga bekvämt under längre perioder.  Fördelen med ställningen är att den som blir smiskad inte kräver någon ansträngning att hålla sig i position och i värsta fall kan rulla åt sidan när det gör för ont.  Ibland krävs det att en eller flera kuddar placeras under rumpan på den smiskade så att den blir ett bättre mål.


Lämpliga redskap: Livrem, mattpiska, ridpiska och rotting passar utmärkt. Om smiskaren sitter på knä bredvid den smiskade så passar även kortare redskap.

 

Bondage

Här beror det helt på vad den smiskade ligger på, men det finns vanligen ett bordsben eller liknande att binda varje lem till. Att binda i kors är enklast, men kräver lite mer rep. Placeras den smiskade i mitten och alla rep sträcks åt så kan den smiskade inte rulla iväg. Ett alternativ är att binda ihop fötterna, varpå man fäster repet i bordet/sängens vänstra fotände och sedan gör samma sak med händerna och högra gaveländen. När allt är klart så är den smiskade placerad diagonalt över sängen och kan inte komma undan. 

Sex

Mest uppenbart är att använda dildo, plugg eller vibrator, då den smiskade är tämligen exponerad. Konventionellt vaginalt samlag kan fungera, beroende på vinkeln, men analsamlag är enklare och kan fungera som ett utökat straff för den som uppskattar sådant.   

f t g m